Verdiğimiz Hizmetler

Jinekolojik Sorunlar Gebelik Takibi Da vinci Robotik Cerrahi Vajinusmus
Jinekolojik Sorunlar

Jinekolojik Sorunlar

Kadınlarda en sık görülen jinekolojik problemler; myomlar, over (yumurtalık) kistleri, ektopik (dış gebelik) gebelik, anormal vajinal kanamalar, vajinal ve servikal enfeksiyonlar olarak özetlenebilir.

Gebelik Takibi

Gebelik Takibi

Gebeliğin saptanmasından itibaren sizin ve bebeğinizin düzenli aralıklarla yapılacak olan sağlık kontrolleri, gebelikte karşılaşabileceğiniz sorunların erken dönemde tanınmasına, ciddi sonuçlar gelişmeden önlenmesine veya tedavi edilmesine olanak sağlayacaktır.

Da Vinci Robotik Cerrahi

Da Vinci Robotik Cerrahi

Açıldığı günden beri her geçen gün çıtasını yükselterek çalışmalarına devam eden üroloji kliniğimiz gelişmiş teknolojik alt yapısı ile her türlü ürolojik hastalığın tedavi merkezi haline gelmiştir. Yurt içi ve yurt dışı hastaların tercihinde öncelikli olan kliniğimiz aylık ortalama 150 civarında ameliyatın yapıldığı, hasta memnuniyetinin % 99’larda olduğu ve güncel tedavi yöntemlerinin uygulandığı bir merkez halini almıştır. 

Vajinismus

Vajinismus

Vajinismus, rahatsızlık, yanma, acı, giriş sorunları ya da hiç cinsel ilişkide bulunamamaya neden olan vajinal sıkılıktır. Sıkılığa aslında vajinayı çevreleyen pelvik taban kasları nın istemsiz kasılmaları neden olur. Kadın sıkılığın gerçekleşmesini direkt olarak kontrol altına almaz ya da bunu “isteyerek” yapmaz; bu istemsiz bir pelvik tepkidir. Sıkılık ve giriş sorununa kas tepkilerinin neden olduğu hakkında hiçbir fikri de olmayabilir.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Bugün sahip olduğumuz bilgi ve teknolojiye rağmen tıbbın ve teknolojinin sınırlarının olduğunu ve bir hekim olarak tüm sonuçları değiştiremeyeceğimizi biliyoruz, ama yapılabilecek ne varsa yapmak görevimizdir. Bu bilinç, bilgi ve ilgimle yanınızda olmayı, kadına hekim olmayı seviyorum…

İletişim
Hasta Yorumları
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify